Bij ASM Multibouw zijn we trots op onze jarenlange ervaring in het leveren van hoogwaardige dakwerken voor zowel residentiële als commerciële projecten. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende diensten die wij aanbieden op het gebied van dakwerken:

Dakrenovatie

Als u uw dak wilt renoveren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan dakrenovatiediensten, waaronder het vervangen van beschadigde dakpannen, het repareren van daklekkages, en het installeren van nieuwe daken. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw dak er weer als nieuw uitziet.

Dakisolatie

Wij bieden verschillende soorten dakisolatie, waaronder isolerende dakpanelen en dakisolatieplaten. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw dak goed geïsoleerd is en uw woning energiezuiniger wordt.

Dakbedekking

Wij bieden verschillende soorten dakbedekking, waaronder bitumen, EPDM en PVC. Onze vakmensen werken met hoogwaardige materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw dak er perfect uitziet en jarenlang meegaat.

Dakgoten

Wij leveren en monteren dakgoten van verschillende materialen, waaronder zink, koper en aluminium. Onze dakgoten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden op maat gemaakt om perfect te passen bij uw woning of bedrijfspand. Wij zorgen ervoor dat uw dakgoten perfect worden geïnstalleerd, zodat u er jarenlang plezier van heeft.

Waarom ASM Multibouw?

Bij ASM Multibouw staan wij bekend om onze hoogwaardige dienstverlening en klantenservice. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het leveren van hoogwaardige dakwerken, en wij werken alleen met hoogwaardige materialen en technieken. Wij zorgen ervoor dat uw project op tijd en binnen het budget wordt afgerond.

Wij begrijpen dat elk project uniek is, en daarom bieden wij maatwerkoplossingen voor al uw dakbehoeften. Wij werken samen met u om uw visie te realiseren en ervoor te zorgen dat uw dak er perfect uitziet.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende dakproject.

Hoe kan ik een offerte aanvragen bij ASM Multibouw?
Wat is de gemiddelde doorlooptijd voor een bouwproject bij ASM Multibouw?
Werkt ASM Multibouw met eigen bouwvakkers of wordt er gebruik gemaakt van onderaannemers?
Wat gebeurt er als er tijdens het bouwproces extra werk nodig is?
Heb je vragen?

Clermontstraat 18
6367 SG Voerendaal

Contact us