ASM Multibouw: uw specialist in kitwerk

Bij ASM Multibouw zijn we gespecialiseerd in kitwerk voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het plaatsen en vervangen van kitvoegen en zorgen ervoor dat uw project op tijd en binnen het budget wordt afgerond.

Diensten

Wij bieden een breed scala aan diensten op het gebied van kitwerk, waaronder:

Kitvoegen vervangen

Als uw kitvoegen beschadigd zijn of niet meer goed aansluiten, dan kunnen wij deze voor u vervangen. Onze vakmensen verwijderen de oude kitvoegen en plaatsen nieuwe voegen met hoogwaardige materialen en technieken. Wij zorgen ervoor dat uw kitvoegen er weer als nieuw uitzien en perfect aansluiten bij uw interieur.

Kitvoegen plaatsen

Wij kunnen ook kitvoegen plaatsen in nieuwe constructies of bij renovatieprojecten. Onze vakmensen zorgen voor een perfecte afwerking van uw kitvoegen, zodat uw ruimte er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook langdurige bescherming biedt tegen vocht en water.

Sanitair kitwerk

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van kitwerk in badkamers, keukens en andere sanitaire ruimtes. Onze vakmensen zorgen voor een perfecte afwerking van uw sanitaire kitwerk, zodat u geen last heeft van lekkages of vochtproblemen.

Brandwerend kitwerk

Wij kunnen ook brandwerend kitwerk aanbrengen in uw woning of bedrijfspand. Onze vakmensen zorgen voor een perfecte afwerking van uw brandwerende kitwerk, zodat u en uw eigendommen beschermd zijn tegen brand.

Waarom ASM Multibouw?

Bij ASM Multibouw staan wij bekend om onze hoogwaardige dienstverlening en klantenservice. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het plaatsen en vervangen van kitvoegen en werken alleen met hoogwaardige materialen en technieken. Wij zorgen ervoor dat uw project op tijd en binnen het budget wordt afgerond.

Wij begrijpen dat elk project uniek is, en daarom bieden wij maatwerkoplossingen voor al uw kitwerkbehoeften. Wij werken samen met u om uw visie te realiseren en ervoor te zorgen dat uw ruimte er perfect uitziet.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij uw kitwerkprojecten.

Hoe kan ik een offerte aanvragen bij ASM Multibouw?
Wat is de gemiddelde doorlooptijd voor een bouwproject bij ASM Multibouw?
Werkt ASM Multibouw met eigen bouwvakkers of wordt er gebruik gemaakt van onderaannemers?
Wat gebeurt er als er tijdens het bouwproces extra werk nodig is?
Heb je vragen?

Clermontstraat 18
6367 SG Voerendaal

Contact us