Bij ASM Multibouw zijn we trots op onze uitgebreide ervaring in het leveren van hoogwaardige timmerwerken voor zowel residentiële als commerciële projecten. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende diensten die wij aanbieden op het gebied van timmerwerk:

Maatwerk

Ons team van deskundige timmerlieden kan u helpen bij het ontwerpen en bouwen van op maat gemaakte meubels en interieuronderdelen die perfect passen bij uw interieur. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe kast, een op maat gemaakt bureau of een uniek stuk voor uw woning of bedrijfspand, wij hebben de kennis en expertise om uw visie te realiseren en uw ruimte te transformeren.

Kozijnen

Wij leveren en monteren kozijnen van verschillende materialen, waaronder hout, aluminium en kunststof. Onze kozijnen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden op maat gemaakt om perfect te passen bij uw woning of bedrijfspand. Wij zorgen ervoor dat uw kozijnen perfect worden geïnstalleerd, zodat u er jarenlang plezier van heeft.

Deuren

Wij leveren en monteren verschillende soorten deuren, waaronder voordeuren, achterdeuren, binnendeuren en buitendeuren. Wij werken met verschillende materialen, waaronder hout, aluminium en kunststof, en bieden een breed scala aan stijlen en ontwerpen om uit te kiezen. Onze deuren zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden op maat gemaakt om perfect te passen bij uw woning of bedrijfspand.

Trappen

Wij leveren en monteren trappen van verschillende materialen, waaronder hout, staal en glas. Wij bieden een breed scala aan stijlen en ontwerpen om uit te kiezen, en onze trappen worden op maat gemaakt om perfect te passen bij uw woning of bedrijfspand. Onze trappen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden perfect geïnstalleerd, zodat u er jarenlang plezier van heeft.

Onderhoud en reparatie

Wij bieden ook onderhouds- en reparatiediensten voor al uw timmerwerk, zodat uw meubels en interieuronderdelen er op hun best blijven uitzien en hun functionaliteit behouden. Ons team kan problemen zoals scheuren, beschadigingen en rot herstellen, zodat uw timmerwerk er altijd als nieuw uitziet.

Bij ASM Multibouw zijn we gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige timmerwerken en klantenservice van topkwaliteit. We staan klaar om samen met u te werken aan uw volgende timmerproject. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen.

Hoe kan ik een offerte aanvragen bij ASM Multibouw?
Wat is de gemiddelde doorlooptijd voor een bouwproject bij ASM Multibouw?
Werkt ASM Multibouw met eigen bouwvakkers of wordt er gebruik gemaakt van onderaannemers?
Wat gebeurt er als er tijdens het bouwproces extra werk nodig is?
Heb je vragen?

Clermontstraat 18
6367 SG Voerendaal

Contact us