Keukenrenovatie

De keuken is het hart van elk huis. Of u nu een hobbykok bent of gewoon graag tijd doorbrengt met uw gezin, uw keuken moet een functionele en aangename ruimte zijn. Bij ASM Multibouw begrijpen we dat elke keuken uniek is en een persoonlijke touch vereist. Onze experts helpen u bij het ontwerpen van uw droomkeuken, waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen, budget en stijl. Wij zorgen ervoor dat de keukenrenovatie naadloos verloopt en dat u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe keuken.

Toiletrenovatie

Het toilet is een belangrijk onderdeel van uw woning en verdient de nodige aandacht. Of u nu een kleine toiletruimte heeft of een groter toilet, wij zorgen ervoor dat deze ruimte praktisch en stijlvol is. ASM Multibouw biedt u talloze mogelijkheden voor uw toiletrenovatie. Van het vervangen van het toilet en de wastafel tot het installeren van nieuwe tegels en verlichting, wij nemen alles uit handen. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw vernieuwde toilet.

Badkamerrenovatie

De badkamer is een ruimte waarin u zich kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Bij ASM Multibouw begrijpen we dat een badkamerrenovatie veel meer is dan alleen een nieuwe douche of badkuip. Onze professionals helpen u bij het ontwerpen van uw ideale badkamer, waarbij we rekening houden met uw persoonlijke voorkeuren en de beschikbare ruimte. Wij zorgen voor een perfecte afwerking en een naadloze installatie van alle onderdelen, zodat u zich kunt onderdompelen in uw eigen oase van rust.

Waarom kiezen voor ASM Multibouw?

Bij ASM Multibouw gaan we verder dan alleen het renoveren van uw keuken, toilet of badkamer. Wij streven naar volledige klanttevredenheid en bieden u daarom een aantal voordelen:

  • Ervaren professionals: Ons team bestaat uit ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in keuken-, toilet- en badkamerrenovaties.
  • Persoonlijke aanpak: Wij begrijpen dat elke klant uniek is en daarom bieden wij een persoonlijke aanpak. Uw wensen en ideeën staan centraal in het ontwerp en de uitvoering van uw renovatie.
  • Kwaliteit: Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen en producten om ervoor te zorgen dat uw renovatie lang meegaat en er prachtig uitziet.

Hoe kan ik een offerte aanvragen bij ASM Multibouw?
Wat is de gemiddelde doorlooptijd voor een bouwproject bij ASM Multibouw?
Werkt ASM Multibouw met eigen bouwvakkers of wordt er gebruik gemaakt van onderaannemers?
Wat gebeurt er als er tijdens het bouwproces extra werk nodig is?
Heb je vragen?

Clermontstraat 18
6367 SG Voerendaal

Contact us