Plafondrenovatie

Als u uw plafond wilt renoveren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan plafondrenovatiediensten, waaronder het vervangen van beschadigde plafonds, het opnieuw schilderen van plafonds, en het installeren van nieuwe plafonds. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw plafond er weer als nieuw uitziet.

Wandafwerking

Wij bieden verschillende soorten wandafwerking, waaronder schilderen, behangen en het plaatsen van wandpanelen. Onze vakmensen werken met hoogwaardige materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw wanden er perfect uitzien en jarenlang meegaan.

Geluidsisolatie

Als u last heeft van geluidsoverlast, dan is geluidsisolatie een goede optie. Wij bieden verschillende soorten geluidsisolatie, zoals isolerende wandpanelen en geluidsdichte plafonds. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw ruimte stil en comfortabel is.

Verlichting

Wij kunnen ook verlichting installeren in uw plafond of wanden. Wij bieden verschillende soorten verlichting, zoals spotjes, LED strips en hanglampen. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw verlichting perfect past bij uw interieur en uw behoeften.

Waarom ASM Multibouw?

Bij ASM Multibouw staan wij bekend om onze hoogwaardige dienstverlening en klantenservice. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het plaatsen en renoveren van plafonds en wanden, en wij werken alleen met hoogwaardige materialen en technieken. Wij zorgen ervoor dat uw project op tijd en binnen het budget wordt afgerond.

Wij begrijpen dat elk project uniek is, en daarom bieden wij maatwerkoplossingen voor al uw plafond- en wandbehoeften. Wij werken samen met u om uw visie te realiseren en ervoor te zorgen dat uw ruimte er perfect uitziet.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij uw plafond- en wandprojecten.

Hoe kan ik een offerte aanvragen bij ASM Multibouw?
Wat is de gemiddelde doorlooptijd voor een bouwproject bij ASM Multibouw?
Werkt ASM Multibouw met eigen bouwvakkers of wordt er gebruik gemaakt van onderaannemers?
Wat gebeurt er als er tijdens het bouwproces extra werk nodig is?
Heb je vragen?

Clermontstraat 18
6367 SG Voerendaal

Contact us